OO Techniek Spektakel

UPDATE

10 juni 2020

Je kunt nu kennismaken met OOtje, de nieuwsgierige en enthousiaste onderzoeker van OO Techniek, die vragen stelt en oplossingen zoekt voor opdrachten in het lesprogramma.
Kijk mee via deze link.


7 mei 2020

Het is zover, het OO Techniek Prikbord is online. Volg deze link om je te registreren en jullie foto's en videopresentatie te uploaden. Dit kan nog tot 18 juli.

Leerkrachten kunnen beeldmateriaal van hun leerlingen insturen voor het OO Techniek Prikbord. Alle inzendingen op dit prikbord worden voorzien van feedback.   

We hopen op veel mooie inzendingen!

Veel succes in deze uitdagende tijd!


15 april 2020


Het OO Techniek Spektakel heeft de vorm van een digitaal OO Techniek Prikbord gekregen, we hebben hiervoor aangepast lesmateriaal ontwikkeld.

Op deze pagina kun je het aangepaste digitale lesmateriaal vinden van de opdrachten van dit seizoen. Ouders en kinderen kunnen hier zelf mee aan de slag. Dit lesmateriaal mag je ook gebruiken voor het digitale OO Techniek Spektakel. 
Meer details over het uploaden van jullie inzending volgt z.s.m. Houd deze pagina in de gaten.


25 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond i.v.m. het coronavirus hebben wij besloten het OO Techniek Spektakel in een andere vorm dan het jaarlijkse evenement, door te laten gaan. De datum, 10 juni, blijft staan, alleen de opzet wijzigt. Er is teveel onzekerheid of de huidige maatregelen i.v.m. het virus na 1 juni versoepeld zullen worden en of we na 1 juni weer samen mogen komen.

Om alle scholen toch de mogelijkheid te geven te laten zien waar ze mee bezig zijn en omdat wij nieuwsgierig zijn naar wat jullie allemaal bedenken, wordt het Spektakel niet afgelast. Blijf dus thuis en online doorgaan met de opdrachten en jullie geweldige ideeën. We laten jullie in een later stadium weten wat de nieuwe vorm van het OO Techniek Spektakel zal zijn. We houden jullie op de hoogte via nieuwsbrieven, social media en de website.

OO Techniek Spektakel opdracht


Vorig seizoen 2018/2019 was het een waar Spektakel. Bijna 500 kinderen uit Nederland en België hebben laten zien waar ze wekenlang aan hebben gewerkt. Zij zijn de strijd aangegaan om de beste creatieve en technische oplossing te laten zien. Het thema van dit jaar was 'Communicatie'. De teams hadden grote en kleine bouwwerken gemaakt en toonden hun beste oplossingen aan de juryleden. 

De foto's van het het OO Techniek Spektakel 2018-2019 kun je hier bekijken.

Inschrijven

Inschrijven voor het OO Techniek Spektakel is op dit moment niet mogelijk.

Winnaars Het Luisterende oor OO Techniek Spektakel 2019

Winnaars Van tekening tot huis OO Techniek Spektakel 2019